Tolga saken

Ingen personer er pågrepet etter at en mann i 20-årene angivelig ble bortført fra en adresse på Tolga natt til søndag. Agent bekrefter bud på RBK-profil.


Pin Pa Viral

Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

. Den pågrepne framstilles for varetektsfengsling klokken 13 sier forsvarer Harald Grape til Arbeidets RettØstlendingen. Politet holder pressekonferanse klokken 1530 om Tolga-saken. Enda en person er pågrepet etter bortføringssaken i Tolga og dermed er to personer pågrepet og siktet i saken.

Politiet fikk natt til søndag melding om at tre personer var utsatt for vold på en privat adresse i Tolga. En person er pågrepet i forbindelse med bortføringssaken i Tolga. Uperfekt er mitt motto for 2022.

Mann 20 mistenkt bortført i nærmere ett døgn slik forklarer politiet saken. Grape opplyser at hans klient meldte seg frivillig tirsdag. Vi opplever at veldig mange er prega av det som har skjedd sier ordføreren.

En av de tre ble tatt med av gjerningspersonene og politiet etterforsket hendelsen som en frihetsberøvelse. Buss har veltet på fylkesvei i Trøndelag - Nå vil det komme en større smittebølge enn vi har sett før. - Nå må vi ha is i magen.

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering oppfordres. Politiet gikk tidlig ut med at de har to mistenkte i saken men mandag morgen var så langt ingen pågrepet. Person pågrepet i Tolga-saken.

Rett før midnatt søndag dukket mannen opp. Fortsatt ingen pågrepet i Tolga-saken mandag morgen. Kriseledelsen i Tolga er samlet etter at en familie ble angrepet og sønnen bortført.


Art Warrior Knight Thomasshirley Concept Art Characters Dark Fantasy Art Fantasy Character Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel